AquaStop – vandtæt pose til brækket arm eller ben

Badebeskytter til gips

Hvad er mere irriterende end at brække armen eller benet lige op til ferien? Alle andre kan gå i vandet i sommerheden, mens man selv er tvunget til at blive liggende på stranden, da gipsen ikke må blive våde. Løsningen på problemet er Aquastop. Aquastop er en pose til den brækkede arm. Med den kan du gå i bad og gå i vandet uden at være nervøs for, at gipsen bliver våd.

  • AquaStop er en selvforseglende vandtæt pose, der fungerer som beskyttelse af hånd, arm eller fod der ikke må blive våd pga. gips eller anden forbinding.
  • AquaStop kan bruges ved såvel udførelse af personlig hygiejne f.eks. brusebad og karbad såvel som ved svømning og badning fra strand, evt. på ferie.
  • AquaStop er lavet af latexfrit elastisk plastmateriale der slutter helt tæt om arm/ben og kan bruges flere gange på den enkelte person.
  • AquaStop fås til kvinder og mænd, børn og voksne.

Hvis du vil bade eller svømme, er det meget vigtigt at fjerne overskydende luft fra AquaStop for at sikre vandtæt forsegling. Trækt AquaStop på arm/ben, put en finger ind mellem huden og Aquastop, sænk Aquastop ned i vandet for at presse luft ud. Fortsæt indtil alt luften er fjernet. Inden fuld nedsænkning af Aquastop sikres, at den slutter helt ensartet tæt ved omkring arm eller ben.

Aquastop er et produkt, der vil være aktuelt for den enkelte, når man står i en situation, hvor der er behov for den vandtætte beskyttelse. Aquastop fungerer som en badebeskytter til gips.

Man kan opdele behovet for AquaStop i 2 situationer, set ud fra den enkelte kundes behov for dette produkt:

  • -dels beskyttelse ved den daglige og regelmæssige udførelse af personlig hygiejne,
  • -dels beskyttelse i sommermånederne hvor aktiviteter med/i vand er udbredt.

Med AquaStop kan en badeferie gennemføres, selv med gips eller en større forbinding på arm eller ben. Aquastop kan en badeferie gennemføres, selv med gips eller en større forbinding på arm eller ben. AquaStop er en pose, der fungerer som beskyttelse af f.eks. en hånd, arm eller fod, der ikke må blive våd pga. Gips eller anden forbinding.

Voksen

Bestillingsnr: Poselængde Omkreds arm/ben
Kort arm 29320 53 cm 20 cm – 28 cm
Lang arm 29321 84 cm 23 cm – 38 cm
Kort ben 29322 53 cm 28 cm – 46 cm
Lang ben 29323 97 cm 38 cm – 61 cm

Børn

Bestillingsnr: Poselængde Omkreds arm/ben
Arm 29363 53 cm 18 cm – 25 cm
Ben 29362 71 cm 25 cm – 33 cm

AquaStop kan købes på udvalgte apoteker eller på vores 2 Web-Shops: Onlineshoppen  eller Pif-Paf-Puf